Kawasaki Zxr250 Klawang Ride(stage-1)




People Who Liked This Video Also Liked

#108 KUALA KLAWANG RIDE STAGE 2 ( BACK VIEW CAM )
#108 KUALA KLAWANG RIDE STAGE 2 ( BACK VIEW CAM )
kuala klawang ride stage 2 (back)
kuala klawang ride stage 2 (back)
ZX2R Ride & Other Tips
ZX2R Ride & Other Tips
Kawasaki ZXR 250
Kawasaki ZXR 250
Zxr250 year 1997 top speed
Zxr250 year 1997 top speed

Did this video help you?

H Jk: Jalan kat mlysia ni sesuai naik cub saja..lubang sana lubang sini.

Irfan Danial: ceh aq ADA lah Moto ni

Irfan Danial: wah aq memang respect sial Moto ni

Jeiji chemor: Ntah knape aku rase klakar plak tngok abg tu cecah lutut. :-D ape pun terbaik.

don puchong: yahuuuuu...huhu

mxzauto Eddy: yehaaa

don puchong: Jom..minggu ni!!

mxzauto Eddy: bile lg kita nk wat video mcm ni lg ..don puchong hehe

mxzauto Eddy: nk join boleh je...hehe

TheJigFreak: salam perkenalan bro... saya ada zx2 sebijik... boleh join group gi riding? hehe

don puchong: kalo moto tip top..200km/j dapat!

joseph king: COOL !

fahim yusop: bro saya minat zxr 250 ni..cadang nak angkat..bleh terang kelebihan and kelemahan dia sikit2 tak??

don puchong: 200km

Mega6speed: brapa jarak km kna isi mnyak sbelum kering??

don puchong: stuju!!!

Mega6speed: klau la diorg bt 4cyl 250cc kt mtor ninja 2013..peeeerrrgghhh!!! sesuai dgn rupa bntuk ia...

Syahrul Irwan: Sape2 ada nk tolak zxr250?tgh cari nie...

Mohd Khalid Hamzah: Top speed bape bleh pegi??

Mohd Khalid Hamzah: Member main kat track.. Sekali head pecah bile rembat lama2. tu yg risau..
Rating:
kawasaki zxr250 klawang ride(stage-1) 5 out of 5

Featured Video

How To Fix Power Windows

kawasaki zxr250 klawang ride(stage-1)