Kawasaki Zxr250 Klawang Ride(stage-1)




People Who Liked This Video Also Liked

ZX2R Ride & Other Tips
ZX2R Ride & Other Tips
LETS RIDE | ZXR250 vs DRZ400sm | GoPro
LETS RIDE | ZXR250 vs DRZ400sm | GoPro
kawasaki ZXR250
kawasaki ZXR250
Ride Kuala Klawang blade 250(acap), klx450r (paan)
Ride Kuala Klawang blade 250(acap), klx450r (paan)
Kawasaki ZXR 250
Kawasaki ZXR 250

Did this video help you?

Lin Lin: Hai salam kenal Lin nak join blh,Lin ada motor Demak 100 cc hemm blh x lin joinπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

H Jk: Jalan kat mlysia ni sesuai naik cub saja..lubang sana lubang sini.

Irfan Danial: ceh aq ADA lah Moto ni

Irfan Danial: wah aq memang respect sial Moto ni

Pemain Bangku Simpanan: Ntah knape aku rase klakar plak tngok abg tu cecah lutut. :-D ape pun terbaik.

don puchong: yahuuuuu...huhu

mxzauto Eddy: yehaaa

don puchong: Jom..minggu ni!!

mxzauto Eddy: bile lg kita nk wat video mcm ni lg ..don puchong hehe

mxzauto Eddy: nk join boleh je...hehe

TheJigFreak: salam perkenalan bro... saya ada zx2 sebijik... boleh join group gi riding? hehe

don puchong: kalo moto tip top..200km/j dapat!

joseph king: COOL !

fahim yusop: bro saya minat zxr 250 ni..cadang nak angkat..bleh terang kelebihan and kelemahan dia sikit2 tak??

don puchong: 200km

Mega6speed: brapa jarak km kna isi mnyak sbelum kering??

don puchong: stuju!!!

Mega6speed: klau la diorg bt 4cyl 250cc kt mtor ninja 2013..peeeerrrgghhh!!! sesuai dgn rupa bntuk ia...

Syahrul Irwan: Sape2 ada nk tolak zxr250?tgh cari nie...

Mohd Khalid Hamzah: Top speed bape bleh pegi??
Rating:
kawasaki zxr250 klawang ride(stage-1) 5 out of 5

Featured Video

How To Fix Power Windows

kawasaki zxr250 klawang ride(stage-1)